Degustacje i Warsztaty > Gotowanie z Szefem Kuchni

Wspólne gotowanie pod okiem szefa kuchni – dla grup do 50osób, czas uzależniony od dań wybranych do przygotowania

Na sali znajdują się stanowiska do gotowania wyposażone w kuchenki, patelnie, piecyk elektryczny i inne niezbędne do przygotowania potraw akcesoria np. deski, noże. Każdy uczestnik warsztatów dostaje fartuch kuchenny. Grupa zostaje podzielona na zespoły (maksymalnie 5 zespołów), którym przewodzi kucharz i kieruje ich pracą. Całe warsztaty uatrakcyjnia prowadzący animator.
Na koniec przygotowane potrawy są ocenione przez kucharza i uczestników pod względem wykonania i smaku. Zwycięska grupa zostaje nagrodzona. Przygotowane potrawy „wędrują na stół” i są degustowane i konsumowane.

Rodzaj przygotowywanych potraw do ustalenia.
- Wartość warsztatów: 4000zł netto + wartość przygotowywanych i degustowanych potraw